Duikverslag

Duikverslag 20 juni 2021

Nieuwe Kerkweg

Waarom is de Nieuwe Kerkweg in Den Osse zo populair? Ik denk omdat de voorzieningen zo goed zijn; mooie steiger met trap, fijne douche om af te spoelen na de duik evenals een spoelbak voor je duikpak, toiletten en een vulstation. De populariteit heeft wel een nadeel; je moet er vroeg bij zijn.

De duik op zondag 20 juni was via de groepsapp tot stand gekomen. Een chat die trouwens wel wat stof deed opwaaien. Het begon serieus over een probleem met een duiklamp maar het waren vooral enkele roze batterijen die enkele Potvissen tot de verbeelding spraken. Anyway, via de groepsapp was omwille van een enigszins rustige duik afgesproken om 9:00 uur te verzamelen.

Verschillende buddyparen doken snel na aankomst in de Grevelingen en zagen een enorme hoeveelheid kreeften. Het was ongekend hoeveel van deze geleedpotigen er werden gespot. Maar ook grote Noordzee krabben ontbraken niet. Kortom; ook deze zondag was het weer een leuke duik met een hoofdrol voor Isis die toch zeker 4 – 5 meter diep is geweest. Grote klasse!!

En wat maakt dit nu ook alweer zo’n leuke duikstek? Mmmmmhhhhh ik heb een vermoeden.

Willem

Please follow and like us: